Original on Transparent.png

YOGA I DET FRI - HATHA FLOW

Kom til 75 minutters Yoga i det fri - Hatha Flow og oplev en time, hvor der både arbejdes med at styrke kroppen og at stilne sindet. Hver time vil være planlagt ud fra et tema med dertilhørende æteriske olier fra DoTerra, asanas (yogastillinger), pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding. Hvis du har skader, skavanker eller er gravid husk gerne at give underviseren besked inden timen.

Hatha Yoga kan betegnes som den klassiske yoga og handler om at skabe balance mellem kroppens og sindets dualiteter. I Hatha Flow holdes hver asana (yogastilling) i 5-8 åndinger (modsat Vinyasa hvor man flyder mellem stillingerne med åndedrættet). Dette giver tid til at finde den rette alignment i stillingen, mærke den og mærke kroppen, sindet og verjtrækningen. Hatha Flow er derfor både begyndervenlig pga. tempoet pg tiden til at forstå den enkelte stilling, men det er også for andre end begyndere, da det at holde stillingerne kræver fysik og udholdenhed.  

 

Timen startes med en kort centrering, hvorefter der vil være korte flows med åndedrættet i opvarmningen. Hoveddelen af timen er sammensat af korte sekvenser, hvor hver stilling holdes i 5-8 åndinger, før vi flyder videre. Timen afsluttes altid med pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding med selvmassage eller body scan med Koshi vindklokker og æteriske olier. 

Hvor, hvornår og pris

Yoga i det fri - Hatha Flow udbydes i sommeren 2020 på følgende tidspunkter:

  • Søndage kl. 14.00-15.15

  • I uger med helligdage kan planen være anderledes - altid tjek begivenhederne på vores facebookside.

Drop-in pris: 40 kr

Covid19- restriktionerne betyder

  • at man selv skal medbringe udstyr

  • at der max. er 9 deltagere på holdet

  • at der ikke foretages hands-on justeringer eller afspændingsmassage

  • at timen foregår udendørs

  • at der er minimum 1 meter mellem måtterne

  • at man ikke deltager, hvis man er syg

Tilmelding nedenfor. Du kan tilmelde dig en time eller flere og helt frem til 15 minutter før timen. Afbud er påkrævet minimum to timer før. 

Timerne foregår i Kløften Syd i Haderslev (ved den store blodbøg). Kom gerne 5-10 minutter før tid. Yogapåklædning: løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. Gerne leggins. Husk en varmere bluse, sokker og eventuelt et tæppe til afspændingen. 

Tilmeld mig Yoga i det fri

Din tilmelding er nu registret og vi ses på måtten! Namasté.