MINDFUL YIN YOGA

Mindful Yin yoga er en stille yogapraksis, der handler om at spænde af og give efter. Gennem Yin Yoga masserer vi vores bindevæv, stimulerer vores parasympatiske nervesystem, reducere muskulære, samt følelsesmæssige og mentale spændinger gennem mindfulness.

Vores bindevæv er et stærkt og elastisk materiale, som ligger overalt inde i vores krop, rundt om alle muskler, organer og alt vores væv. Bindevævet ligger i lange baner og er forbundet ud i hele kroppen, og er det, som sørger for, at du kan bevæge dig smidigt og frit. Når bindevævet har det godt, minder det lidt om et dugvådt, fintvævet edderkoppespin. Vi kan bevæge vores krop frit og uden spændinger. Når bindevævet til gengæld har det skidt, og vi føler spændinger eller smerter i kroppen, ligner det mere sammenklistret candyfloss. 

For at opnå fordelene ved Yin Yoga er det vigtigt ikke at holde stillingerne i 3-5 minutter, da det tager 3 minutters stilhed før vores bindevæv slipper, og der skabes plads.    

I Yin Yoga arbejdes mest siddende og liggende. Alle kan deltage, og Yin Yoga kan være særligt godt, hvis du bøvler med mentale eller fysiske spændinger. Hvis du har skader, skavanker eller er gravid husk gerne at give underviseren besked inden timen. Yin Yoga er en mindful yogastilart, hvor arbejdet også meget er mentalt. Det handler om at give helt slip. Timen indeholder desuden mindfulness og meditation samt afspændingsmassage med æteriske olier, hvis dette ønskes, body scan og brug af Koshi vindklokker og syngeskåle.

Hvor, hvornår og pris

Opdateres snarest. 

Timerne foregår i Haderslev Yoga Studios lækre lokaler i centrum (Simmerstedvej 1E, stuen). Kom gerne 5-10 minutter før tid. Hvis du har en måtte og andet udstyr må du gerne medbringe dette, ellers er der måtter mm. Yogapåklædning: løst og varmt tøj, du kan bevæge dig i. Gerne leggins, strømper og en varm bluse. 

© 2019 by Essential Yoga. Proudly created with Wix.com

Essential Yoga Denmark, Haderslev 

essentialyogadenmark@gmail.com & 20673751

Facebook & Instagram