Om Essential Yoga

Uanset dit køn, din kropstype, dit niveau eller hvorvidt dit fokus er indadvendt eller fysisk, så er Essential Yoga stedet for dig og din yoga. Yoga er nemlig for alle. 

Essential Yoga er en lille yogavirksomhed startet i sommeren 2019 i Haderslev af yogainstruktør Zascha Watz. Vores formål med Essential Yoga er at sprede yoga til alle, der har lyst til at udforske yogaens mange muligheder og tilbud, samt ønsker at udfordre sig selv både mentalt og fysisk. Yogaholdene er altid åbne for alle uanset fysisk form, kropstype eller niveau. 

Bag navnet ligger et fokus på æteriske oliers (på engelsk: essential oils) fantastiske mulige effekter på krop og sind, og olierne inddrages altid på en nænsom måde i yogatimerne. 

Lidt om mig, Zascha (RYT 250+): 

Yoga har fyldt mere og mere i mit liv siden mit første møde med den tilbage i 2010. Jeg har løbende taget flere forskellige kurser, seminarer og master classes og blev i juni 2019 certificeret yogalærer med 250 timer fra Yoga Here & There på Bali. Jeg er cetificeret multistyle og kan dermed undervise med sikkerhed og stabilitet i både Hatha (traditionel og flow), Vinyasa, Ashtanga, Yin og Restorative Yoga.

 

Mine timer er kendetegnet ved nærvær, nænsomhed, humor og et solidt sikkerhedsmæssigt og filosofisk fundament. Igennem Yoga Hive Montana er jeg blevet introduceret til aroma flow og æteriske olier, hvorfor timerne gerne har et pift af æteriske olier tilpasset timens fokus. Disse er dog altid frivillige at anvende.

 

Med undtagelse af Ashtanga Primary Series bygges timerne altid op omkring et yogafilosofisk eller fysiologisk tema med en indledende centrering, en fokuseret sekvenseing, pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding med massage og/eller bodyscan.

 

Udover Essential Yoga underviser jeg som freelance yogainstruktør i MS Yoga i Sønderborg og i Opstrammeren i Haderslev. Derudover er jeg gymnasielærer på VUC Syd i Aabenraa. 

© 2019 by Essential Yoga. Proudly created with Wix.com

Essential Yoga Denmark, Haderslev 

essentialyogadenmark@gmail.com & 20673751

Facebook & Instagram