Original on Transparent.png

Anbefalinger

 

 

"Min motivation i en travl hverdag! Zascha formår med sit rolige sind, æteriske olier og gode instruktioner at skabe den indre ro og balance, som jeg søger i en yogatime. Kan varmt anbefale hendes hold."

Runa, deltager på yogahold

"På Zaschas hold er man altid i gode hænder og får individuel vejledning efter behov. Hun formår at formidle yogaens bevægelse og budskab på en både ukompliceret og smuk facon. Her får du rørt på krop og sind. Zascha får mine varmeste anbefalinger."

Nina, deltager på yogahold

"Jeg har haft min allerførste yogatime. Det var dejligt afslappende og bagefter var jeg helt nede på jorden. Zascha har en meget rolig stemme at høre på, og hun ved, hvad hun laver. Jeg kan varmt anbefale Zascha."

Tanja, 1:1 yoga

"Jeg kan nu sætte flueben ved, at yoga er afprøvet. En helt fantastisk oplevelse og bestemt ikke den sidste. Jeg prøvede til yoga at komme helt ned i gear, ligesom jeg havde brug for. Tak for en super god og afslappende oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen. P.S. Dagen efter mærkede jeg nogle muskler, som vist havde været forsvundet :-)"

Farina, deltager i workshop

"Yin yogatimen gav en god ro og centrering, som jeg tog med mig efter timen. Meget behagelig oplevelse både under og efter. Kan klart anbefales!"

Birgitte, 1:1 yoga


 

IMG_7432.JPEG