HATHA FLOW YOGA

Kom til 75 minutters Aroma Hatha Flow og oplev en time, hvor der både arbejdes med at styrke kroppen og at stilne sindet. Hver time vil være planlagt ud fra et tema med dertilhørende æteriske olier fra DoTerra, asanas (yogastillinger), pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding. Hvis du har skader, skavanker eller er gravid husk gerne at give underviseren besked inden timen.

Hatha Yoga kan betegnes som den klassiske yoga og handler om at skabe balance mellem kroppens og sindets dualiteter. I Hatha Flow holdes hver asana (yogastilling) i 5-8 åndinger (modsat Vinyasa hvor man flyder mellem stillingerne med åndedrættet). Dette giver tid til at finde den rette alignment i stillingen, mærke den og mærke kroppen, sindet og verjtrækningen. Hatha Flow er derfor både begyndervenlig pga. tempoet pg tiden til at forstå den enkelte stilling, men det er også for andre end begyndere, da det at holde stillingerne kræver fysik og udholdenhed.  Der vil til hver time inddrages aromaterapeutiske æteriske olier, som passer til den enkelte times fokus. Olierne er altid frivillige at bruge, men man skal være opmærksom på, at olierne kan duftes i lokalet.

 

Timen startes med en kort centrering, hvorefter der vil være korte flows med åndedrættet i opvarmningen. Hoveddelen af timen er sammensat af korte sekvenser, hvor hver stilling holdes i 5-8 åndinger, før vi flyder videre. Timen afsluttes altid med pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding med afspændingsmassage eller body scan med Koshi vindklokker og æteriske olier. 

Hvor, hvornår og pris

Hatha Flow Yoga udbydes i foråret 2020 fra 1/3 på følgende tidspunkter:

  • Mandage kl. 18.30-19.45

Drop-in pris: 90 kr

Klippekort med 5 gange: 350 kr. Klippekortet giver adgang til alle yogaholdene. 

Tilmelding nedenfor. Du kan tilmelde dig en time eller flere og helt frem til 15 minutter før timen. Afbud er påkrævet minimum to timer før. 

Timerne foregår i Fysioterapi & Træning Haderslevs lækre lokaler i centrum (Nørregade 38D). Kom gerne 5-10 minutter før tid. Hvis du har en måtte og andet udstyr må du gerne medbringe dette, ellers er der måtter mm. Yogapåklædning: løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. Gerne leggins. 

Tilmeld mig Hatha Flow Yoga 

© 2019 by Essential Yoga. Proudly created with Wix.com

Essential Yoga Denmark, Haderslev 

essentialyogadenmark@gmail.com & 20673751

Facebook & Instagram