Original on Transparent.png

HATHA FLOW YOGA

Kom til 75 minutters Hatha Flow og oplev en time, hvor der både arbejdes med at styrke kroppen og at stilne sindet. Hver time vil være planlagt ud fra et tema med dertilhørende æteriske olier fra DoTerra, asanas (yogastillinger), pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding. Hvis du har skader, skavanker eller er gravid husk gerne at give underviseren besked inden timen.

Hatha Yoga kan betegnes som den klassiske yoga og handler om at skabe balance mellem kroppens og sindets dualiteter. I Hatha Flow holdes hver asana (yogastilling) i 5-8 åndinger (modsat Vinyasa hvor man flyder mellem stillingerne med åndedrættet). Dette giver tid til at finde den rette alignment i stillingen, mærke den og mærke kroppen, sindet og vejrtrækningen. Hatha Flow er derfor både begyndervenlig pga. tempoet og tiden til at forstå den enkelte stilling, men det er også for andre end begyndere, da det at holde stillingerne kræver fysik og udholdenhed.  Der vil til hver time inddrages aromaterapeutiske æteriske olier, som passer til den enkelte times fokus. Olierne er altid frivillige at bruge, men man skal være opmærksom på, at olierne kan duftes i lokalet.

 

Timen startes med en kort centrering, hvorefter der vil være korte flows med åndedrættet i opvarmningen. Hoveddelen af timen er sammensat af korte sekvenser, hvor hver stilling holdes i 5-8 åndinger, før vi flyder videre. Timen afsluttes altid med pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding med afspændingsmassage eller body scan med Koshi vindklokker og æteriske olier. 

Hvor og hvornår

Mandage 18.30-19.45 i Haderslev Yoga Studie. Tilmelding sker via deres hjemmeside.  

Timerne foregår i Haderslev Yoga Studios lækre lokaler centralt i Haderslev (Simmerstedvej 1E, stuen). Kom gerne 5-10 minutter før tid. Hvis du har en måtte og andet udstyr må du gerne medbringe dette, ellers er der måtter mm. Yogapåklædning: løst og åndbart tøj, du kan bevæge dig i. Gerne leggins.